Nyheter

Under 2018 har vi åstadkommit mycket! Vi har gett möbelklustret en ny start och vi har tagit sikte mot nya höjder för att åstadkomma ännu mer framöver. Nedan hittar du ett urval av nyheter av vad vi hittills gjort och vad som är aktuellt just nu. Missa inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev samt kolla in våra sociala medier för fler updateringar.

23 MAJ 2019

Priser till våra medlemsföretag

Under våren har flera av våra medlemsföretag tagit emot fina priser. Vi önskar er stort grattis!

 

Kinnarps – Årets Initiativ på Jönköpingsgalan
”Vinnaren av årets initiativ har varit en pionjär inom hållbarhetsarbete i över 75 år. Det heltäckande hållbarhetsa...

5 MAJ 2019

Årsmöte och ny styrelse

Den 25 april hade vi nätverksträff och årsmöte på Nationalmuseum i Stockholm. Utöver årsmötet fick vi även en givande guidning av intendenten Cilla Robach. Samt en kort information om vad som är på gång i projektet KKRAFT.

 

Några nyval gjorde i styrelsen och i styr...

3 MAJ 2019

Vad betyder möbelklustret för regionens framtida tillväxt?

S3-piloten samlar 22 kluster från hela Sverige, dessa kluster är utvalda av Tillväxtverket tillsammans regionerna. Ett av flera viktiga urvalskriterier var att klustret skulle vara prioriterat i respektive regions smarta specialiseringsstrategi vilket möbelklustret är i både Jönköp...

1 MAJ 2019

Anna Rosenqvist medverkade på TMF:s branschrådsmöte

I samband med TMF, Trä- och möbelföretagens årsmöte hade de branschrådsmöten på förmiddagen den 24 april. Anna Rosenqvist, VD för Interior Cluster Sweden hade ett företag om möbelklustret och informerade mer om projektet KKRAFT. Övriga deltagare var David Johnson och Robin Ljungar, TMF samt Kurt ...

16 APR 2019

Årsmöte på Nationalmuseum

 

Inbjudan

Styrelsen för Svenska Möbelklustret och Interior Cluster Sweden AB inbjuder till besök och en specialvisning på Nationalmuseum samt årsmöte och bolagstämma.

Svenska Möbelklustret har fått en unik möjlighet att få en guidad tur genom den ...