Nyheter

Under 2018 har vi åstadkommit mycket! Vi har gett möbelklustret en ny start och vi har tagit sikte mot nya höjder för att åstadkomma ännu mer framöver. Nedan hittar du ett urval av nyheter av vad vi hittills gjort och vad som är aktuellt just nu. Missa inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev samt kolla in våra sociala medier för fler updateringar.

16 APR 2019

Årsmöte på Nationalmuseum

 

Inbjudan

Styrelsen för Svenska Möbelklustret och Interior Cluster Sweden AB inbjuder till besök och en specialvisning på Nationalmuseum samt årsmöte och bolagstämma.

Svenska Möbelklustret har fått en unik möjlighet att få en guidad tur genom den ...

4 APR 2019

Möbelklustret har koppling till Smart Specialisering Strategi

Det svenska möbelklustret, Interior Cluster Sweden, är ett kluster som är prioriterat i två regioners smarta specialiseringsstrategier och Tillväxtverket erbjuder kunskapsutveckling, erfarenhetsutbyte och lärande för att stärka klusterorganisationen i en gemensam plattform.

Vi är 1 ...

21 MAR 2019

Vinnare på årets Möbelriksdag

 

Efter en fullspäckad dag har vi rundat av Möbelriksdagens första dag med en fantastisk middag i Parkhallen. Vi ser tillbaka på året som gått och har delat ut priser för årets bästa prestationer. Grattis till kvällens alla vinnare!
 

Årets arbetspla...

21 MAR 2019

Möbelriksdagen 2019

Möbelriksdagen 2019 startades upp med ett frukostmöte tillsammans med Tranås United på Holavedsgymnasiet i Tranås. Landshövding Helena Jonsson förklarade möbelriksdagen öppen och lämnade över till talman Johan Wester som med bravur ledde dagen. Möbelriksdagen fortlöpte med en rad kända ...

14 MAR 2019

Nominerade på årets Möbelriksdag

Nu presenterar vi de nominerade till årets Möbelriksdag där vinnarna utses den 21 mars i Tranås.
På årets branschmiddag delas även ut pris till Årets Möbeldesignpersonlighet och Årets Hederspris.

 

Årets arbetsplats
Vår definition av en bra arbetsplats ä...