Nyheter

Under 2018 har vi åstadkommit mycket! Vi har gett möbelklustret en ny start och vi har tagit sikte mot nya höjder för att åstadkomma ännu mer framöver. Nedan hittar du ett urval av nyheter av vad vi hittills gjort och vad som är aktuellt just nu. Missa inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev samt kolla in våra sociala medier för fler updateringar.

4 DEC 2019

Innovationer ska stärka svensk möbelindustri

En lampa som lyser med solenergi, en trappa som spelar en pianoskala när du går och en stol av svenskt ull. Det är några av de möbelprototyper som visades upp i Do-tank Center i Borås den 28 november i samband med avslutningen av Innovation Square. 

I augusti 2018 på svensk...

7 NOV 2019

Minibranschdagar med svenska möbelklustret

 

Fem orter har under de sista veckorna i oktober gästats av delar av teamet bakom
Interior Cluster Sweden. Tillsammans med de deltagande företagen och intressenterna lyftes många viktiga frågor för ett ännu bättre framtida samarbete och för att kunna sätta svensk möbelind...

31 OKT 2019

Furniture and woodworking Cluster Partnership

Ulrika Johansson Ståhl representerade Interior Cluster Sweden under en internationell konferens i i Brno, Tjeckien 29-30 oktober 2019.

Målet med konferensen var först och främst att skapa ett nytt strategiskt partnerskap. Detta partnerskap syftar till att främja internationellt ...

23 MAJ 2019

Priser till våra medlemsföretag

Under våren har flera av våra medlemsföretag tagit emot fina priser. Vi önskar er stort grattis!

 

Kinnarps – Årets Initiativ på Jönköpingsgalan
”Vinnaren av årets initiativ har varit en pionjär inom hållbarhetsarbete i över 75 år. Det heltäckande hållbarhetsa...

5 MAJ 2019

Årsmöte och ny styrelse

Den 25 april hade vi nätverksträff och årsmöte på Nationalmuseum i Stockholm. Utöver årsmötet fick vi även en givande guidning av intendenten Cilla Robach. Samt en kort information om vad som är på gång i projektet KKRAFT.

 

Några nyval gjorde i styrelsen och i styr...