Nyheter

Vart är vi på väg? Spännande digital framtidsspaning – 22 april

Vart är vi på väg? Spännande digital framtidsspaning – 22 april

Möbelklustret sätter kunskap i rörelse - involvera, aktivera och accelerera

Är du nyfiken på att höra mer om våra succéevent Inside Swedish Design, nu senast i Stockholms Auktionsverk? Och vad säger trendspanarna om framtiden för Möbelklustret?

Vårt digitala branschseminarium den 22 april har fokus på svensk möbelindustri i förändring - hur ser framtiden ut? Här är några smakprov från programmet som vi sänder från Wog Metall i Skillingaryd:

Program

13.00 Välkommen

Succé i Auktionsverket – Projektledare Christine Ingridsdotter berättar om eventet och varför det blev en sådan succé.
Vi bygger broar –Ulrika Johansson StåhlTorsten Hild och Björn Nordin berättar om arbetet med projektet Kunskap i Rörelse.
Trendspaning i framtiden – Susanne-Kikki Israelsson och utbildningsbolaget Hyper Island har spännande visioner och blickar framåt mot 2027 - är Möbelklustret en community då kanske?

Förutom ovan kommer TMFs Linda Löf att berätta om ett helt nytt projekt som TMF snart drar igång gällande Strategi för internationalisering.
Tillväxtverkets Daniel Hallberg deltar för att berätta om nationella prioriteringar, ramverk och policy för att skapa tillväxt och sysselsättning.
Birgitta Nilsson från Region Västra Götaland och Mikael Gustavsson från Region Jönköpings län berättar om prioriteringar för regional utveckling och näringslivscheferna Mattias Peterson Tibro kommun, Birger Boström Tranås kommun och Johan Thorsell Vaggeryd kommun medverkar alla tre för att berätta om sina kommuners intresse och engagemang i möbel- och inredningsbranschen.

ca 15.15 Årsmöte

Sändningen går att se här
 

Anmälan
Sista anmälan 20 april. Det går bra att efteranmäla nedan!
Jag vill delta i :
Branschseminarium 
Årsmöte 

Jag vill ta emot nyhetsbrev 
Jag är intresserad av att bli medlem