Nyheter

Möbelklustret har tagit sikte mot nya höjder för att åstadkomma mer framöver. Nedan hittar du ett urval av nyheter av vad vi hittills gjort och vad som är aktuellt just nu. Missa inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev samt kolla in våra sociala medier för fler updateringar.

19 FEB 2020

Nominerade till Möbelriksdagen 2020!

Nu presenterar vi de nominerade till årets Möbelriksdag där vinnarna utses den 5 mars i Växjö
På årets branschmiddag delas även ut pris till Årets Möbel- & designpersonlighet och Årets Hederspris.

 

Årets arbetsplats
Vår definition av en bra arbetspl...

8 FEB 2020

Spännande mässmöten hos Interior Cluster Sweden


Nyfikenhet och ett stort intresse av att veta mer. Vår gula monter mitt i mässans centrum är minst sagt välbesökt. Anna, Sofia, Carl-Gunnar och övriga i teamet från möbelklustret har intensiva och roliga dagar med många spännande möten.

Stockholm Furniture & Light Fair är ...

4 FEB 2020

RESPECT - Inside Swedish Design

I samband med starten av Stockholm Furniture & Light Fair den 4/2 premiärvisas filmen RESPECT - Inside Swedish Design. Filmen är framtagen av Interior Cluster Sweden med syfte att hjälpa svenska möbelföretag att stärka sina internationella relationer och sätta den svenska möbelindus...

14 JAN 2020

Stockholm Furniture Fair 2020

2020 genomförs Stockholm Furniture & Light för 70:e gången. Missa inte när fler än 700 företag presenterar sina nyheter så färska att de ännu inte kommit till butik! På Stockholm Furniture & Light Fair hittar du det allra senaste inom möbler och belysning. De...

4 DEC 2019

Innovationer ska stärka svensk möbelindustri

En lampa som lyser med solenergi, en trappa som spelar en pianoskala när du går och en stol av svenskt ull. Det är några av de möbelprototyper som visades upp i Do-tank Center i Borås den 28 november i samband med avslutningen av Innovation Square. 

I augusti 2018 på svensk...