Nyheter

Minibranschdag 28 april

Minibranschdag 28 april

Föreningen Svenska Möbelklustret & Interior Cluster Sweden AB bjuder in till Minibranschdag.
 
Dag: Torsdagen den 28e april 2022.  
Tid: Branschseminarium 13.00, årsmöte ca 15.15, bolagstämma ca 16.00 
Plats: Textile Fashion Center, rum Do Tank, Skaraborgsvägen 3, 506 30 Borås. Hitta hit

Möbelbranschen startar företagsservice i utvecklingsfrågor - Vi möts i verkstaden!
Möbel- och inredningsbranschen är i behov av forskning och utveckling, inte minst i hållbarhetsrelaterade frågor. Många vill utvecklas men har inte resurser och kunskap om hur det skall gå till. Nu öppnar möbel- och inredningsbranschen dörrarna till flera forskningsnoder i landet med verkstäder och kunskap.

Kom och prata om hur det kommer gå till när möbelbranschen går samman för en hållbar och livskraftig framtid. Vem kan vara med? Vad kan vi undersöka? Kostar det något? Var hittar jag en nod? Vi svarar på frågor och diskuterar med er vad ni ser för behov för er och hela branschen.
 
Branschseminariet kommer att synliggöra projekt ”Möbelhubben” som har till syfte att etablera en forsknings- och innovationsnod i väst för hållbara möbler och inredning och ett nationellt nätverk av innovationsnoderDet är Göteborgs universitet och Mötesplats Steneby som äger projektet och det finnsieras av Västra Götalandsregionen. 
 

Årsmöteshandlingar skickas digitalt senast en vecka före mötet, enl stadgarna.

Har du inte möjlighet att komma till Borås är du hjärtligt välkommen att delta digitalt. Eventet är kostnadsfritt men kräver anmälan senast den 25 april.
  

Jag vill delta:
På plats 
Digitalt 


Jag vill delta i :
Branschseminarium 
Årsmöte 

Jag vill ta emot nyhetsbrev 
Jag är intresserad av att bli medlem