Nyheter

Årets pristagare på Möbelriksdagen

Årets pristagare på Möbelriksdagen

Under kvällen på Möbelriksdagen delades fem utmärkelser ut. Stort grattis till pristagarna!

Årets arbetsplats – Horda Stans, Horda
För sitt dedikerade arbete med att skapa en sammanhållen och inspirerande arbetsmiljö, där varje medarbetares röst är värdefull och där tillväxt är både individuell och gemensam, förtjänar Horda Stans vår högsta uppskattning.
 

Årets underleverantör – KG list
För sitt enastående arbete som underleverantör, med ett extra-ordinärt driv att skapa samverkan och dialog för att stärka svensk möbel- och inredningsbransch, är KG List en väl förtjänt mottagare av utmärkelsen Årets Underleverantör.


Årets exportföretag – Karl Andersson & söner
Med sitt långsiktiga engagemang och sina kontinuerliga insatser på den internationella arenan bidrar Karl Andersson & Söner till att främja svensk möbelkonst över hela världen och är därmed en väl förtjänt mottagare av Årets Exportföretag.

 

Årets Designpersonlighet – Anya Sebton
För sin banbrytande design och oöverträffade förmåga att förena enkelhet, finess, form och funktion, vid sidan av ett generöst och inkluderande förhållningssätt i sitt yrkesutövande, är Anya Sebton en välförtjänt mottagare av Årets Designpersonlighet. 

 

Årets hederspris – Ewa Kumlin
För sitt betydande arbete och sitt outtröttliga engagemang för att stärka Sveriges position inom form och design, och föra den ut i världen, är Ewa Kumlin en värdig mottagare av Årets Hederspris.