Denna sida använder sig utav cookies.  Genom att fortsätta surfa på vår webbplats ger du ditt godkänannde. Läs gärna mer här.


Jag förstår

Sono Sverige AB

I över hundra år har vi möblerat svenska skolor och de flesta skolbarn har någon gång vägt på våra stolar, klottrat på insidan av våra bänklock eller vässat pennan vid någon av våra katedrar. Vår vision har aldrig varit att revolutionera världen med uppseendeväckande design eller tekniska innovationer utan att skapa möbler som genererar lärande, sprungna ur genuint hantverk. Möbler med hög kvalitet och lång livslängd. Möbler som barn, ungdomar och vuxna kan trivas i – och utvecklas med. Ergonomi har alltid varit viktigt för oss. Till och med våra tidiga stolar som enbart bestod av en planka och rygg byggde på en konstruktion som gav en skön sittposition.

RÄTTVIST NER PÅ DETALJNIVÅ
Vi är mönsterelever men vi är inte likformiga. Vi kan modifiera standard och anpassa våra produkter efter individuella behov. Givetvis tar vi hänsyn till säkerhet, miljö och ljud. Vi har koll så att all tillverkning sker rättvist, ända ner på detaljnivå. Vi är trygga i historien men också lyhörda för framtiden och de behov som den för med sig. Tack vare lokal produktion kan vi korta våra transporter från råvara till färdig produkt. Och finnas nära de miljöer vi fortsätter leva i efter leverans.

Snabbfakta

Antal anställda:
0

Omsättning:
0

Org.nr:

Kommun:

Juridisk form:

Ekonomi:
allabolag.se