Denna sida använder sig utav cookies.  Genom att fortsätta surfa på vår webbplats ger du ditt godkänannde. Läs gärna mer här.


Jag förstår

Seminarier Möbelriksdagen 2018

Möbelriksdagen 2018 närmar sig. Vi tror på spännande dagar med intressanta och lärorika seminarier:

 

Seminarium 1 - Världen som marknad

Vad krävs för att nå ut på en internationell marknad? Vilka är utmaningarna och vilka strategier ska man välja? Finns det erfarenheter och stöd att få del av? Detta är några av frågeställningarna som kommer att belysas under seminariet.

 

Seminarium 2 - Design management

Lär dig mer om design management. Ett område som omfattar ett företags alla pågående processer - affärsbeslut och strategier för utveckling av produkter, tjänster, kommunikation, miljöer och varumärken.  

 

Seminarium 3 - Hitta din underleverantör

Under seminariet kommer vi bland annat att få lyssna på hur nya formgivare söker samarbete med underleverantörer. Vi kommer också att presentera vår nya sökportal Interior Subsuppliers.

 

Seminarium 4 - Utveckling i familjeföretag eller koncernägande

Vad är drivkraften i ett företags utveckling? Vilka är fördelarna i det familjeägda bolaget respektive det koncernägda bolaget? Representanter för några av möbelbranschens mest kända varumärken delger sina erfarenheter. Även ALMI närvarar.

 

Seminarium 5 - Morgondagens underleverantörer

Ökade miljö- och konsumentkrav på produktägarna innebär ökade krav i hela produktionsledet och i värdekedjan. Vilka är utmaningarna för morgondagens underleverantörer och hur skapar vi förutsättningar för att möta marknadens krav?

 

Seminarium 6 - Attraktiva arbetsgivare

Rätt kompetens är en viktig nyckel i tider av arbetskraftsbrist. I vårt sista seminarie berättar två företag i branschen om sitt personalarbete medan rekryteringsföretaget Codeq beskriver dagens utmaningar och hur man blir en attraktiv arbetsgivare.

 

Välkommen och registrera dig!

Vi hoppas våra seminarier låter intressant och att vi ses i Värnamo i mars. Anmäler dig gärna här eller läs mer om programmet eller våra medverkande