Denna sida använder sig utav cookies.  Genom att fortsätta surfa på vår webbplats ger du ditt godkänannde. Läs gärna mer här.


Jag förstår

Noa:s Snickeri i Tibro AB

Tibro


NOAS Sweden, din kompletta inredningspartner.
Vi kan inredning och vår passion är att hjälpa våra kunder att uppnå önskat resultat till rätt kostnad. Vår styrka ligger i kombinationen av helhetsåtagande och spetskompetens.
Noas Sweden erbjuder mertjänster såsom lagerhållning, distribution, montering och eftermarknadsservice. För oss är det ett naturligt led i att vara en komplett och långsiktig partner där vårt ansvar och vilja att skapa värde för våra kunder inte slutar vid en enskild leverans.

Vi har gedigen erfarenhet och kompetens över ett brett spektrum av material och produktionstekniker men vi har fördjupat oss speciellt inom två områden. Vi är experter och ledande i Sverige inom framtidens material Solid Surface och har över 30 års erfarenhet av formpressning i olika former. Vi är del av DuPont™ Corian® Quality Network.

Kunskap och erfarenhet ger oss förmågan att förverkliga våra kunders idéer. Oavsett om vår utgångspunkt är en enkel skiss eller fullskalig arkitektritning så skapar vi den bästa möjliga lösningen för att förverkliga din vision. Avancerad 3D-CAD teknik höjer ribban för vad som är möjligt att producera samtidigt som det ger oss effektivitetsfördelar. Våra projektledare och konstruktörer använder sig av TopSolid Wood.

Snabbfakta

Antal anställda:
40

Omsättning:
84555

Org.nr:
556389-5290

Kommun:
Tibro

Juridisk form:
Aktiebolag

Ekonomi:
allabolag.se

Certifikat

Byggmaterial, köksinredning, fast inredning
Byggvarubedömningen
Sunda Hus

Leverantörsguiden

Material och komponenter
Trä
Komposit
Tillverkningsmetod
Skärning
Sågning
Formning
Formpressning
CNC bearbetning
Kompositlaminering
Sammanfogning
Snickeri
Ytbehandling
Spraymålning
Kantlistning