Denna sida använder sig utav cookies.  Genom att fortsätta surfa på vår webbplats ger du ditt godkänannde. Läs gärna mer här.


Jag förstår

Möbelriksdagen 2018 presenterar Robert Moroso och Lars Adaktusson

Möbelriksdagen 2018 på Gummifabriken i Värnamo närmar sig. Internationell affärer och relationer har stort fokus på årets upplaga. Därför är vi glada att presentera två talare med stor internationell erfarenhet: Robert Moroso och Lars Adaktusson.

 

Robert Moroso

Vi är stolta att presentera spännande namn på Möbelriksdagen. Ett av dessa är Robert Moroso. f.d. president för det välkända designföretaget Moroso i Italien. Ett företag som sedan 1952 arbetat i nära samarbete med några av världens mest begåvade designers. Idag är Moroso aktiv i det italienska möbelklustret. Via sitt egna företag har han en lång och internationell erfarenhet av att marknadsföra italiensk design, skapa ryktbarhet och stark internationell närvaro. Vad har varit hemligheterna till detta framgångsrika DNA? På Möbelriksdagen får vi svaret.

 

Lars Adaktusson

En annan medverkande i år är Lars Adaktusson, EU-parlamentariker för KD. Lars har en mångårig erfarenhet av internationell utblick. Dels genom sin erfarenhet som mångårig utrikeskorrespondent för SVT, där den internationella arenan varit Lars hemmaplan. Och nu senast som EU-parlamentariker där de stora frågorna om EU:s framtid, både när det gäller framtida samarbete och affärsrelationer, legat högt på Lars Agenda. I möbelriksdagen kommer Lars att reflektera över hot och möjligheter kring Brexit, EU:s inre framtid och mycket annat.

 

Anmäl dig idag!