Denna sida använder sig utav cookies.  Genom att fortsätta surfa på vår webbplats ger du ditt godkänannde. Läs gärna mer här.


Jag förstår

Interior Cluster Sweden AB

Vaggeryd

Ett möbel- och inredningskluster i Sverige, med målet att nå resten av världen.

Sverige är en av de ledande möbelregionerna i Europa. Med ett rykte om god design och hög innovationsnivå har ryktet nått många marknader utöver världen. Eftersom Interior Cluster Sweden är ett initiativ, sprunget ur den svenska möbel och inredningsregionen i Sverige, är vårt mål att utveckla vår internationella närvaro med Svenska varumärken och producenter på den internationella arenan.

Som hemland för stora aktörer, som IKEA och Kinnarps, är vi övertygade att svensk design och inredningsfilosofi kan påverka världsmarknaden. Dessa giganter är viktiga, men vid deras sida finns en stor grupp av företag som har en designintensiv profil.
Dessa företag har kapacitet och förmåga att producera och påverka världsmarknaden med möbler och inredningar som har hög design och en tydlig innovativ prägel parad med praktisk funktion. Om du är en aktör på design- och interiörmarknaden, oavsett plats i värdekedjan, så finns det en plats för dig i Interior Cluster Sweden. Interior Cluster Sweden har sin bas i de ledande möbel och inredningsnoderna i Sverige.

Grunden för klustret är den stora grupp av företag som representerar värdekedjan inom möbel och inrednings produktion. Vid sidan av kommuner, Trä & Möbelföretag, har vi även intressenter och partners i flera akademier såsom, Carl Malmsten Furniture Studies, Linköpings Universitet, Jönköpings Högskola, Linnéuniversitet m.fl.
Vi finns här, till för dig som vill vara med och utveckla möbel och inredningsbranschen.

Hör av dig om du vill bli en del av nätverket, hitta nya affärspartners, leverantörer eller producenter på den Svenska marknaden.

Anders Wisth
Ceo, Interior Cluster Sweden AB

Snabbfakta

Antal anställda:
1

Omsättning:
3166

Org.nr:
556984-3856

Kommun:
Vaggeryd

Juridisk form:
Aktiebolag

Ekonomi:
allabolag.se

Certifikat

Ledningssystem
ISO 9001 Quality

Certifiering träråvara
FSC, Forest Stewardship Council

Leverantörsguiden

Material och komponenter
Metall
Trä
Plast, gummi
Tillverkningsmetod
Skärning
Keramisk
Formning
Pressgjutning