Denna sida använder sig utav cookies.  Genom att fortsätta surfa på vår webbplats ger du ditt godkänannde. Läs gärna mer här.


Jag förstår

Hettich Skandinaviska Aktiebolag

Jönköping

Hettich är världsledande inom beslag och komponenter för möbler och inredning. Våra kunder finns inom möbelindustri, möbelhandel och tillverkning. I Sverige och Norge säljs och marknadsförs våra produkter av Hettich Skandinaviska AB. Hettich International har tusentals medarbetare fördelade över de drygt 100 länder där företaget finns representerat.

I Hettich breda utbud finns gångjärn, skjutdörrsystem, plattformskoncept, förvaringslösningar, knoppar och handtag. Produkter för alla sorters - miljöer, badrum, kök, sovrum och vardagsrum. I privata och offentliga miljöer. Gemensamt för dem alla är att de förenklar vardagen.

Hela vårt sortiment finns tillgängligt i vår fysiska katalog men även i form av en e-handelskatalog. I vår digitala värld finns dessutom massor av servicetjänster som gör det lättare och roligare att använda våra produkter - och som inspirerar till en formstark framtid.

Mer information om våra produkter, ingång till våra e-servicetjänster och mycket, mycket mer hittar du på vår webbplats, www.hettich.com

Vi finns alltid nära kunden, alltid nära dig. Välkommen.

Hettich Skandinaviska Aktiebolags hashtags

  • , #hettichskandinaviska

Snabbfakta

Antal anställda:
9

Omsättning:
14404

Org.nr:
556194-6525

Kommun:
Jönköping

Juridisk form:
Aktiebolag

Ekonomi:
allabolag.se

Certifikat

Leverantörsguiden

Material och komponenter
Metall