Denna sida använder sig utav cookies.  Genom att fortsätta surfa på vår webbplats ger du ditt godkänannde. Läs gärna mer här.


Jag förstår

WOG Metall AB

Skillingaryd

WOG Metall är en komplett legotillverkare som bearbetar rör och plåt. Våra honnörsord är hög leveranssäkerhet, snabb kundrespons och hög kvalitet. Det är ledande ord som ska genomsyra våra andetag och ansträngningar. Vi hjälper även gärna till med att hitta produktionseffektiva lösningar till dig som kund. Vi har lång erfarenhet av möbelindustrin och butiksinredning av olika slag.

Vår maskinpark är mycket modern och vi investerar återkommande i nya maskiner för att kunna möta dagens och framtidens efterfrågan.

Vi klarar hela tillverkningskedjan - från material till lackerad och monterad slutprodukt som kan skickas direkt till kund. Vi har bland annat fiberlasermaskin, rörlaser, kantpressar, svetsrobotar och egen pulverlackering.

Vi är sedan länge certifierade enligt ISO 9001 och har inlett ett arbete med sikte på att arbeta med hållbarhetsfrågor ur olika perspektiv.

Snabbfakta

Antal anställda:
30

Omsättning:
32170

Org.nr:
556123-4898

Kommun:
Skillingaryd

Juridisk form:
Aktiebolag

Ekonomi:
allabolag.se

Certifikat

Ledningssystem
ISO 9001 Quality

Sökord

distribution, kapning, borstgradning, svetsrobot, iso9001, rörlaser, kantpressning, gängning, fräsning, lackering, pulverlackering, möbelstativ, rörbockning, legotillverkning, plåtbearbetning, laserskärning, lego, svetsning, svarvning, butiksinredning

Leverantörsguiden

Material och komponenter
Metall
Tillverkningsmetod
Skärning
Formning
Plåtpressning / Stansning
Ytbehandling
Pulverlackering