Denna sida använder sig utav cookies.  Genom att fortsätta surfa på vår webbplats ger du ditt godkänannde. Läs gärna mer här.


Jag förstår

Aktiebolaget Strömslunds Snickerifabrik

Skillingaryd

Strömslunds Snickerifabrik startades 1945 i Skillingaryd. Verksamheten började med produktion av rokokomöbler. Med tiden har fabriken utvecklats till ett brett snickeri med fokus på kompetens och kvalité. På Strömslunds finns en unik kunskap, yrkesskicklighet och tradition att tillverka genuina produkter med hög kvalité.
Idag finns allt från traditionell produktionsutrustning till moderna nc-maskiner och lackering inom företaget. Med stora kunskaper inom såväl massivt trä som moderna skivmaterial har vi möjlighet att tillverka produkter med en stor spännvidd. Vi tillverkar både större och mindre serier, inredningar och speciallösningar. Vi kan realisera era idéer till färdig produkt.

AB Strömslunds Snickerifabrik har sedan starten på 1940-talet ägts och drivits av tre generationer Magnusson. Sedan januari 2011 äger HIT AB Strömslunds Snickerifabrik. HIT AB är en mindre företagsgrupp med rötterna i Småland, företaget är huvudsakligen verksamt inom fastighetsbranschen i södra Sverige.

Snabbfakta

Antal anställda:
15

Omsättning:
15462

Org.nr:
556073-2397

Kommun:
Skillingaryd

Juridisk form:
Aktiebolag

Ekonomi:
allabolag.se

Certifikat

Leverantörsguiden

Material och komponenter
Trä
Tillverkningsmetod
Skärning
Sågning
Formning
CNC bearbetning
Laminering av trä
Laminering
Fanérlaminering
Sammanfogning
Snickeri
Trästommar
Limning
Träskarvning fingerskarvning
Ytbehandling
Spraymålning
Kantlistning