Denna sida använder sig utav cookies.  Genom att fortsätta surfa på vår webbplats ger du ditt godkänannde. Läs gärna mer här.


Jag förstår

Direktlaminat Aktiebolag

Skanör

Vår stolthet – din trygghet

Efter 35 år i branschen vågar vi säga att vi är experter på direktlaminat och laminat. Kunskaperna vi samlat på oss använder vi varje dag för att hjälpa våra uppdragsgivare omvandla deras ljusa idéer till väl fungerande verklighet.
Med ett stort utbud av färger, dekorer och material i kombination med moderna och flexibla tillverkningsmöjligheter inspirerar vi kunder inom vitt skilda branscher. Allt från inredare och arkitekter till snickeriföretag och byggherrar.
Förutom att vi kan hjälpa dig tillverka komponenter och möbler, säljer vi även material, för dig som vill göra jobbet själv. Oavsett vilket du anlitar oss för, kan du räkna med högsta kvalitet. Vi vet hur materialet ska bearbetas för bästa funktion, hållbarhet och slutresultat. Vi är dessutom vana att leverera till högt ställda krav.
Du hittar oss i Hjortsberga strax utanför Alvesta och Växjö, men vår företagskultur sträcker sig mycket längre bort än så. Allt handlar om dig, oss och vad vi kan göra tillsammans. Med skräddarsydda lösningar utgår vi alltid från vad du som kund behöver, och inte vad vi vill sälja. Vad kan vi göra för dig?
 

Direktlaminat Aktiebolags hashtags

  • , #laminat, #melamin, #kantlist, #Döllken, #Threespine®ClickFurnitureTechnology, #Egger, #FunderMax, #5-axligCNC-bearbetning, #EggerDecorativCollection

Snabbfakta

Antal anställda:
55

Omsättning:
99098

Org.nr:
556210-0205

Kommun:
Skanör

Juridisk form:
Aktiebolag

Ekonomi:
allabolag.se

Certifikat

Ledningssystem
ISO 9001 Quality
ISO 14001 Environment

Social responsiblity
UN Global Compact
Fair Trade

Leverantörsguiden

Material och komponenter
Trä
Komposit
Tillverkningsmetod
Skärning
Sågning
Formning
CNC bearbetning
Laminering av trä
Laminering
Kompositlaminering
Sammanfogning
Snickeri