Denna sida använder sig utav cookies.  Genom att fortsätta surfa på vår webbplats ger du ditt godkänannde. Läs gärna mer här.


Jag förstår

Bendinggroup Aktiebolag

Nybro

Verksamhet startade med formpressat trä 1952 i Nybro, 3 mil från Kalmar. Vi har idag en fantastisk kunskap i att forma trä i de former man näst intill kan tro är möjligt. 1960 Bygger vi en stålfabrik som koncentrerar sig på att framställa möbel detaljer. Man bygger även tapetserar verkstad i stålfabriken och börjar klä möbler.

Bendinggroup AB är idag en leverantör inom trä och stål detaljer. Söker du en leverantör med känsla för kvalité och kan leverera över din förväntat, då är Bendinggroup AB rätt leverantör. Vi har alltid en stor strävan att vara med från skiss till färdig produkt för leverans. Lite av våra specialiteter är t.ex. pressa, forma, laminera, böja, fräsa, ytfinnish, och lackera trä i alla dess möjliga träslag. Stålprodukter kan vi bocka, kapa, grada, borra, fräsa, svarva, stansa, svetsa, löda och slipa mm. Vi ser även till att man får rätt ytfinnish på metallen.

Våra fabriker är anpassade för mindre special produkter till stora produktions linjer. Vår kvalité ligger i vår mycket kunskapsrika personal och maskinerna står för större möjligheter. Erfarenhet och kunskap ger det lilla extra som utmärker sig på produkten.

I företaget arbetar vi mycket för vår miljö, så som vår arbetsmiljö som vår levnadsmiljö. Därför har vi certifierats oss inom flera områden. Framtiden är vårt ansvar, inte framtidens ansvar.

Snabbfakta

Antal anställda:
75

Omsättning:
64346

Org.nr:
556108-1331

Kommun:
Nybro

Juridisk form:
Aktiebolag

Ekonomi:
allabolag.se

Certifikat

Ledningssystem
ISO 14001 Environment
ISO 26000 - Social responsibility

Certifiering träråvara
FSC, Forest Stewardship Council

Social responsiblity
UN Global Compact

Leverantörsguiden

Material och komponenter
Metall
Trä
Textil, läder
Tillverkningsmetod
Formning
Rör- och sektionsböjning
Formpressning
CNC bearbetning
Laminering av trä
Fanérlaminering
Böjträlminering
Sammanfogning
Lödning
Mekanisk
Snickeri
Sömnad och stoppning
Ytbehandling