Denna sida använder sig utav cookies.  Genom att fortsätta surfa på vår webbplats ger du ditt godkänannde. Läs gärna mer här.


Jag förstår

Elmo Sweden AB

Svenljunga

När du ska formge och tillverka möbler vet vi att det är vissa nyckelfaktorer som är avgörande såsom, design, funktion och val av material. Vi och våra kunder anser att Elmo's läder tillför ett värde vad gäller kvalitet och komfort som saknar motstycke i världen.
I allt från rent anilin med maximal komfort eller semi-anilin med rätta tekniska egenskaper, så arbetar vi nära dig med att hitta lösningar som känns rätt för just ditt företag och era utmaningar. Genom att erbjuda ett brett urval av kulörer och läder med hög kvalitet som förmedlar rätt känsla är vi rätt partner för dig.

Sedan Elmo grundades 1931 har företaget vuxit till att bli en av de marknadsledande tillverkarna av exklusivt läder till möbel- och bilindustrin. Vi utvecklar, tillverkar, marknadsför och säljer Elmo-läder på ett 40-tal marknader över hela världen, där över 95 procent av försäljningen sker utanför Sverige.
Elmos huvudkontor ligger i Svenljunga med produktion, produktutveckling och försäljning.
Ytterligare försäljningskontor finns i New Jersey, USA och Hong Kong

Snabbfakta

Antal anställda:
131

Omsättning:
449600

Org.nr:
556821-5874

Kommun:
Svenljunga

Juridisk form:
Aktiebolag

Ekonomi:
allabolag.se

Certifikat

Ledningssystem
ISO 9001 Quality
ISO 14001 Environment

Leverantörsguiden

Material och komponenter
Textil, läder